Nyttig information

Ved sygdom:

  • Ved sygdom, vil i få en SMS senest kl 6 samme dag, om mulig aftenen forinden. Ved akut sygdom hos dagplejeren, er det mulig at kontakte de kollegaer vi går i legestue med og høre om de har plads til gæstebarn..Dette gælder kun ved sygdom og IKKE planlagt ferie. Der er ingen garanti for gæstepasning.

Ved barnets sygdom, vil jeg gerne meddeles inden 8.30 den pågældende dag.

Vikar:
Jeg er så heldig at have tilknyttet 2 vikar.
Vikar er min mor Susanne, som er førtidspensionist. Susanne kommer indimellem i huset og er derfor ikke fremmed, samt min kæreste Christian, der er socialpædagog. Brug af vikar prøver jeg oftes at lægge i luren og kortvarigt.

Brug af vikar er udelukkende til vigtige møder,lægetider olig.

Huskeliste:
– Skiftetøj (efter årstiden) har en liste med anbefalet tøj, dette er dog ikke et krav, men en blot, en anbefaling
– Futter (til inde da gulvene er glatte, primært vinter)
– Sutter/sutteklud (dagplejen er “suttefri” hvilket betyder, der kun bruges sutter når vi sover)

Vigtigst af alt friske og veludhvilede børn
Jeg står for barnevogne, samt dyner og sengetøj, til de børn der sover ude samt inde.
Hvert barn får en hylde samt en kasse til at have deres ting i, på den måde slipper i for at slæbe frem og tilbage hver dag.

Facebook:
Jeg har lavet en 100% lukket side for forældre, hvor der ret ofte bliver lagt billeder og beskrivelser ind fra vores dag, samt ugeplaner.
På den måde er det nemmere for jer som forældre, at følge med i hvad vi har af planer, hvad børnene har oplevet, når de ikke lige slev kan fortælle hvad de har lavet. Det er selvfølgeligt frivilligt om man vil benytte sig af dette.